Hoi! Leuk dat je een zwangerschapsshoot hebt geboekt bij Lizette Fotografie. Op deze pagina kun je de zwangerschapsjurken van Lizette Fotografie bekijken. Voel je je prettiger in je eigen kleding? Dit kan uiteraard ook.

Tijdens de zwangerschapsshoot is er ruim de tijd voor een kleding wissel. Zo kun je bijvoorbeeld een van de jurken uitzoeken en combineren met een set van jezelf. Maar je kan natuurlijk ook gerust twee jurken uitkiezen. Leuk voor de afwisseling in de foto’s!

Twijfel je over de jurken en wil je advies? Neem dan contact op met Lizette Fotografie, ik help je graag!

Heb je een melkbadfotoshoot bij Lizette Fotografie geboekt in Hellevoetsluis? Dan kun je er ook voor kiezen om je eigen lingerie mee te brengen om deze aan te doen tijdens de fotoshoot.

Wil je helemaal in de watten gelegd worden? Lizette Fotografie bied nu ook de mogelijkheid aan om vooraf haar, make-up en nagels te laten verzorgen door een proffessional. Zo kun je vooraf de fotoshoot al lekker even helemaal ontspannen, en is het plaatje helemaal compleet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor haar, makeup en nagels? Laat het mij even weten.

Liefs, Lizette

Bekijk hieronder de verschillende opties voor zwangerschapsjurken tijdens de fotoshoots.

Zwangerschapsjurken voor zwangerschapsfotoshoot op locatie: 

Zwangerschapsjurken en inspiratie voor zwangerschapsfotoshoot in melkbad:

Wil je meer informatie over hoe een zwangerschapsshoot in zijn werk gaat? Bel of mail mij en dan maken we er samen een geslaagde fotoshoot van!

Liefs, Lizette

 

https://lizettefotografie.nl/zwangerschapsfotografie/ 

https://www.facebook.com/LizetteFotografieBruidsfotografie