Zwangerschapsfotografie

Lifestyle zwangerschapsfotografie is een mooie manier om je zwangere buik op een unieke manier vast te laten leggen. De fotoreportage is een speciaal moment tussen moeder en de verwachte baby, waarbij je even helemaal kan wegdromen. De fotoshoot zal plaatsvinden op een mooie buitenlocatie naar keuze. Denk aan een romantische setting op het strand van Hellevoetsluis of Rockanje of in een sprookjesachtig bos van Oostvoorne. Tijdens de fotoshoot staan de wensen van de zwangere vrouw centraal.

Zwangerschapsfotoshoot op locatie
Zwangerschapsfotoshoot in melkbad

Melkbad fotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot in melkbad is een unieke manier om je mooie babybuik vast te leggen. Je wordt letterlijk verwend en in een warm bad gelegd! De sessie zal plaatsvinden bij mijn lieve zus in haar mooie badkamer. Daar is een ruim bad en de badkamer is voorzien van grote ramen waar veel natuurlijk licht naar binnen komt. Er zal thee en wat lekkers voor ons klaar staan, zodat het echt een verwenmoment is. Ik maak altijd graag gebruik van natuurlijk licht. Daardoor krijg je natuurlijke en frisse foto's en hoeft er niet geflitst te worden.

De beste timing voor een zwangerschaps-melkbadsessie is tussen de 25 en 35 weken, zodat het comfortabel is voor moeder en baby.Tijdens de melkbadsessie is er keuze uit 3 kleuren bloemen, welke wij samen vooraf in overleg zullen uitzoeken.

Zwangerschapsfotoshoot op locatie

Lizette Fotografie gaat graag mee naar een mooie locatie om een supermooie zwangerschapsreportage te maken op het strand, bos of ergens anders waar jij je prettig voelt! Het liefste rond zonsondergang, zodat er een mooie fijne sfeer is in de foto's. Hoe romantisch om zo even samen met je partner weg te dromen over jullie aankomend babygeluk.

Liever een andere locatie? Dat kan natuurlijk ook! Samen zullen wij vooraf al jullie wensen bespreken om er een mooie herinnering van te maken voor later. Een zwangerschapsshoot op locatie is het beste te plannen tussen de 30 en 35 weken. Dat in de babybuik goed te zien en voelt te mama zich vaak fit genoeg om de shoot te doen! Vaak moeten we namelijk even een klein stukje lopen om een rustige plek te vinden. Twijfel je over de locatie? Neem gerust contact op en we bespreken alle mogelijkheden!

Zwangerschapsfotoshoot op locatie op het strand
Lifestylezwangerschapsfotografie in Hellevoetssluis

Zwangerschapsjurken

Tijdens de zwangerschapsshoot maakt Lizette Fotografie gebruik van handgemaakte zwangerschapsjurken. Deze jurken zijn speciaal ontworpen voor de lifestyle zwangerschapsfotografie en laten je zwangere buik mooi uitkomen. Voorafgaand aan de fotoshoot mag je  twee zwangerschapsjurken uitkiezen voor tijdens de fotoshoot. In mijn collectie heb ik verschillende maten zwangerschapsjurken dus er zit voor iedereen wat moois bij.

Combinatie Zwangerschaps- & Newborn fotoshoot

De zwangerschapsfotoshoot is ook in combinatie met een lifestyle newborn fotoshoot te boeken. Zo heb je niet alleen een mooie herinnering aan de zwangerschap maar ook aan de eerste dagen van je kindje op deze wereld.

Het is ook mogelijk om de Newbornfotoshoot versneld plaats te laten vinden zodat je de foto's bijvoorbeeld op het geboortekaartje kan gebruiken. Een Newbornshoot vindt meestal plaats in de eerste 21 dagen na de geboorte van je kindje.

Waarom zou je kiezen voor Lizette Fotografie voor een prachtige zwangerschapsfotoshoot?

Zwangerschapsfotograaf die met u mee denkt

Natuurlijke belichting op locatie naar keuze

Keuze uit twee zwangerschapsjurken uit mijn collectie

Mooie herinnering van een bijzonder moment

Spontaan, vrolijk en humoristisch!

Ongedwongen en relaxte sfeer tijdens de fotoshoot

Combinatie korting met een newbornshoot!

Een mooi album waar de herinneringen in bewaard worden.

Tarieven zwangerschapsfotografie

Locatie

Fotoshoot van 1 a 1,5 uur op locatie naar keuze. bijvoorbeeld in het bos of op het strand.

keuze uit 2 speciale zwangerschapsjurken of 2 setjes eigen kleding

Inclusief alle digitale bestanden op Hoge Resolutie (minimaal 30 foto's)

Inclusief 20x20 album 12 pagina's

€ 249,-

Melkbad

Fotoshoot van 1,5 a 2 uur in het melkbad

keuze uit 2 kleuren combinaties met verse bloemen

keuze uit 2 speciale jurken voor in het melkbad

Inclusief alle digitale bestanden op Hoge Resolutie (minimaal 30 foto's)

Inclusief 20x20 album 12 pagina's

€ 249,-

Combinatie Newbornshoot

€50,- korting bij een combinatie pakket!

Zwangerschapsshoot naar keuze t.w.v. €249 incl. bijbehorende accessiores (jurken of melkbad)

Lifestyle Newbornshoot bij jullie thuis t.w.v. €299 ​ incl. luxe 20x20 album incl 15 pagina's ​ Inclusief alle digitale bestanden op Hoge Resolutie (minimaal 30 foto's)

€ 498,-

ipv €548

Lieve woorden van tevreden klanten

Een super leuke zwangerschapsfotoshoot gehad bij Lizette. Wat een geweldige ochtend. Haar jurken zijn prachtig!! Lizette is een super leuke en gezellige meid die veel geduld heeft. Ga zo door!! Kan niet wachten tot de newborn shoot!

Vanmorgen een zwangerschapsfotoshoot gehad in de sneeuw! Een super leuke ervaring met een goede fotografe, ze stelt je op je gemak en heeft leuke ideeën en mooie jurken die je aan kunt passen. Na de geboorte komen wij zeker terug voor de familieshoot met onze kids! Liefs, Mich

Zeer positief over Lizette, leuk en spontaan. Voert haar werk met veel energie en passie uit en maakt schitterende foto's. Zo blij met de foto's van onze zwangerschap en aankondiging! Veel positieve reacties gekregen van familie en vrienden. Het album gaat overal mee naartoe! We willen het aan iedereen laten zien! 🙂

Contactformulier

Contact

Lizette Fotografie
Albert Schweitzerlaan 23
3223 WE Hellevoetsluis

infolizettefotografie@gmail.com
06 - 10241767

"Capture the moment and rediscover it"