De juiste trouwfotograaf kiezen, hoe doe je dat?

Bij het kiezen van een trouwfotograaf is het belangrijkste dat je een klik met de fotograaf hebt en dat de stijl van de bruidsfotograaf bij jullie past. Ik noem mijn stijl: spontaan, ongedwongen. Ik ben een emotiefotograaf met een vleugje journalistiek. Een watte..??

Een emotiefotograaf legt alleen de emoties vast zoals ze zijn. Mijn fotografie stijl is losjes en ik gebruik Moment Design technieken om spontane momenten te creeëren. Daar passen dus geen geposeerde en statige foto's bij. Spontaniteit, humor en emoties spelen voor mij een belangrijke rol. Uiteraard zal ik soms hier en daar wat aansturen omdat het licht dan net wat beter valt, maar ik laat jullie trouwerij vooral 'gebeuren'. Tijdens jullie trouwdag zal ik de momenten fotograferen zoals ze zijn en houd ik mij meer op de achtergrond. Bruidsfotograaf Rotterdam nodig? Tijdens de reportage zal ik het voortouw nemen om geweldige portretten te schieten!

Bruidsfotograaf Rotterdam

Lizette maakt je trouwdag helemaal compleet met een prachtige, professionele fotoshoot

Deze bijzondere dag in jullie leven moet natuurlijk zo prachtig mogelijk vastgelegd worden.

Om jullie bruiloft zo perfect mogelijk te maken let ik op alle details en denk ik mee met de bruid en de bruidegom. Van tevoren nemen we de bruiloft samen door tijdens een kennismakingsgesprek, zodat de trouwreportage precies wordt wat jullie ervan verwachten.

Lizette Fotografie zorgt voor een unieke, blijvende herinnering aan jullie trouwdag.

Waarom zou je kiezen voor Lizette Fotografie voor de mooiste dag van jouw leven?

Trouwfotograaf die met u mee denkt

​Out of the box trouwfoto's

Kleurrijke trouwfoto's

Trouwfoto's op de journalistieke manier vastgelegd

Spontaan, vrolijk en humoristisch!

Oog voor emoties en sfeer

Herinneringen voor altijd vastgelegd

Kies een trouwpakket dat bij je past!

Woooow wat eeen ontzettend gave foto’s!!!!! Wat een super mooi cadeau!! Wij hebben ook ontzettend genoten, de dag is perfect geweest! En we zijn ontzettend dankbaar voor jouw professionele werk! - Rychard & Nikoletta

Trouwfotografie Tarieven

Basis

​6 uur fotografie

Kennismakingsgesprek

200 mooiste foto's op Hoge Resolutie

Incl. 15x15 mini album met 12 pagina's

€ 1150,-

Royaal

8 uur fotografie

Kennismakings- en detailgesprek

250 mooiste foto's op Hoge Resolutie

Incl. 20x20 album met 16 pagina's

Online galerij met daarin jullie foto's

€ 1575,-

Deluxe

10 uur fotografie

Kennismakings- en detailgesprek

300 mooiste foto's op Hoge Resolutie

Incl. 25x25 album met 24 pagina's

Online galerij met daarin jullie foto's

Incl. reiskosten door heel NL

€ 1995,-

All-in

12 uur fotografie

Kennismakings- en detailgesprek

Pre-wedding loveshoot

350 mooiste foto's op Hoge Resolutie

Incl. 30x30 album met 30 pagina's

USB-stick met daarop jullie foto's

Online galerij met daarin jullie foto's

Incl. reiskosten door heel NL

€ 2550,-

Breid je pakket uit met de volgende upgrades

Extra uren

Lizette Fotografie bied drie basis pakketten aan. Dit zijn de gemiddelde uren die het meest geboekt worden. Wil je extra uren fotografie? Dit kan voor €125 per uur.

Extra fotograaf, videografie

Lizette Fotografie werkt samen met professionele foto- en videografen. Ik beschik uit een groot netwerk waarin kwaliteit voorop staat. Het voordeel daarvan is dat we op elkaar ingespeeld zijn en elkaar zeker niet in de weg lopen! Willen jullie graag gebruik maken van een secondshooter en/of een videograaf uit mijn netwerk op jullie bruiloft, laat het mij weten!

Lieve woorden van tevreden klanten

Vanaf het eerste gesprek was het al duidelijk dat de klik er was met Lizette Fotografie. Lizette was direct betrokken en had goede ideeën. Op de dag zelf waren wij ook meteen op ons gemak en werden we meegenomen met haar spetterende enthousiasme. Zo veel lol gehad en zulke mooie foto's gemaakt! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!!! XxX

Lizette is een topper! Wij hadden niemand anders als trouwfotograaf willen hebben. De foto's waren geweldig, wij hebben de hele dag opnieuw beleeft! Bedankt Lizette, dat je onze dag nog mooier hebt gemaakt

Een super lieve, rustige fotografe die je op je gemak stelt, helemaal vanzelf. Zij heeft onze trouwfoto’s gemaakt en voor wat wij nu op het voorproefje hebben gezien zijn ze super ! Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s. Lieve Lizette bedankt dat je erbij was en bedankt voor je gezelligheid en rust tijdens die dag x

Maak je dag compleet met een prachtig fotoalbum

Vanaf €299 kunnen jullie het trouwalbum upgraden naar een nog luxere versie. Een houten cover, echt leer of een luxe ontworpen logo dat jullie album nog unieker maakt.

Hoe ziet de upgrade eruit?

Fotoalbum 30x30 cm

40 pagina's

Zorgvuldig geselecteerd

Embossing op de cover

Cover van linnen of kunstleer

(hout op aanvraag)

Luxe bewaarbox bij te bestellen vanaf €50,-

​Nog veel meer mogelijkheden! Informeer naar de mogelijkheden.

Apparatuur om op te vertrouwen

Bij bruidsfotografie is het van essentieel belang dat je blind kunt vertrouwen op je apparatuur. Daarom maakt Lizette gebruik van 2 fullframe camera's die beschikken over ieder 2 kaartsloten. Dit houd in dat de foto's per camera op 2 verschillende geheugenkaarten worden weggeschreven. Ook neem ik verschillende lichtsterke lenzen mee naar jullie bruiloft, om zo de beste foto's te kunnen maken in verschillende lichtomstandigheden. Tijdens het feest beschik ik over meerdere flitsers, om ook de feestfoto's goed te kunnen belichten. Wil je hier meer over weten? Vraag het mij gerust en ik leg het je graag uit!

Contactformulier

Contact

Lizette Fotografie
Albert Schweitzerlaan 23
3223 WE Hellevoetsluis

infolizettefotografie@gmail.com
06 - 10241767

"Capture the moment and rediscover it"