Even voorstellen!

Tadaa! Ik ben het gezicht achter de camera van Lizette Fotografie!

Ik fotografeer om de herinneringen van nu, vast te leggen voor later. Bij elke fotoshoot daag ik mijzelf uit om iedere keer weer de beste foto's te schieten die je voor altijd dierbaar zullen zijn. Ik vind het leuk om iedere keer weer creatief bezig te zijn, buiten de kaders te fotograferen en mijn fotografie grenzen te verleggen.

Ik leef voor emoties. Hoe uitbundiger, emotioneler, spontaner hoe beter! Dit zijn de momenten om vast te leggen, waar je over 25 jaar op terug kijkt en denkt: 'weet je nog, dit moment...'

Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben zodat ik elke keer weer hun bijzondere moment mag vastleggen. Inmiddels heb ik al heel wat bruidsparen, baby's en familie's op de foto mogen zetten en ik hoop dit in de toekomst nog veel vaker te mogen doen!

Lizette Trouwfotografie Hellevoetsluis
Lifestyle fotoshoot
trouwfotograaf Rotterdam

Wie is Lizette?

Samen met mijn vriend Martin en ons zoontje Lucas woon ik in Hellevoetsluis. Sinds juli 2016 ben ik mama van Lucas en daar geniet ik enorm van! Elk jaar doen we als gezin een fotoshoot, zodat we ook leuke foto's van ons drietjes als gezin hebben. Ook goed om te ervaren hoe het voor is om voor de camera te staan in plaats van erachter!

Samen met mijn ouders gingen we vroeger veel kamperen bij de boer, of in de bossen van Staatsbosbeheer. Ik denk dat daar mijn voorliefde voor de natuur is ontstaan.

Ik kan in de natuur van de kleinste dingen genieten! Een vlinder op een bloem, een kever die de zandweg oversteekt, een specht in de bomen verderop, het eerste knopjes dat het begin van de lente aanduid.. Heerlijk! Daar kan ik echt van genieten. Daarom fotografeer ik ook het liefst in de natuur en maar ik gebruik van natuurlijk licht. De losse en spontane momenten tijdens de fotoshoot, passen daar helemaal bij, want iedereen voelt zich een stuk vrijer in het bos of op het strand dan in een studio.

Waarom fotografie?

Ik hield van de kunstzinnige foto's die ik voorbij zag komen op Instagram en al snel ging ik naar de fotoclub in Spijkenisse. Ik mocht een camera lenen van iemand en het was liefde op het eerste gezicht. Het begon allemaal met natuurfotografie. Ik ben een echte dromer, dus een baan bij National Geographic zag ik al helemaal zitten!

Fotografie kwam iedere keer weer terug op mijn pad en zo heb ik de knoop doorgehakt om hier alles voor over te hebben. De aanvragen stroomden langzaam binnen en in september 2017 stopte ik met mijn parttime baan en ging mijn volledige focus op de fotografie. Inmiddels heb ik vele leuke mensen voor mijn camera gehad en heb ik veel workshops van grote namen gevolgd binnen de fotografie.

Nu weet ik: Dit is wat ik wil, en waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen!

lizette-in-actie

Contactformulier

Contact

Lizette Fotografie
Albert Schweitzerlaan 23
3223 WE Hellevoetsluis

infolizettefotografie@gmail.com
06 - 10241767