Melkbad fotoshoot

Een melkbad fotoshoot is een hype overgewaaid uit Amerika en niet zo maar een! Een melkbad fotoshoot is een foto gemaakt van de zwangerschap in een bad met melk. De witte kleur van de melk geeft een prachtige uitstraling. Deze shoot kan compleet gestyled worden met gave decoratie zoals bijvoorbeeld bloemen en prachtige jurken. Een unieke manier om je zwangerschap vast te leggen.

Een zwangerschapsshoot komt het beste tot zijn recht rond de 30 weken van je zwangerschap. Zo komt namelijk je prachtige buik mooi boven het melk uit en daarnaast ben je dan nog flexibel genoeg om in het bad te verliggen. Dit is uiteraard per persoon verschillend. Lizette Fotografie helpt graag mee in de styling en persoonlijke wensen.

melkbad fotoshoot

Waarom zou je kiezen voor Lizette Fotografie voor een unieke melkbad fotoshoot?

Thuis-shoot in Hellevoetssluis

Met versiering

In zwangerschapsjurken of zelf meegenomen lingerie

Zwangerschapsshoot maar dan in melkbad

Herinneringen voor altijd vastgelegd

Unieke foto's van top kwaliteit

melkbad zwangerschaps fotoshoot

Hoe werkt een melkbad fotoshoot?

De melkbad sessie zal vooral erg ontspannen zijn. Het is namelijk een lekker warm bad van water en (plantaardige) melk. Vooraf bespreken we uitgebreid al je wensen en daarnaast kun je ten allen tijde aangeven wat je wel of juist niet prettig vindt.

Vooraf de shoot kun je het beste geen strakke kleding dragen om striemen op de huid te voorkomen. De shoot zal ontspannen verlopen en tijdens de fotoshoot in het melkbad staat er onbeperkt thee met lekkers voor je klaar!