lifestyle fotoshoot

Een lifestyle fotoshoot hoor je steeds vaker voorbij komen. Tijdens zo'n shoot draait het echt om de interactie tussen de verschillende aanwezige personen.

Tijdens deze lifestyle fotoshoot zal dan ook vooral deze interactie naar voren komen. Door het 'echt de dingen vastleggen zoals ze zijn' zullen er unieke foto's door Lizette Fotografie worden gemaakt en gepubliceerd.  Lekker laagdrempelig en vooral niet geposeerd, zoals tijdens een lekker ijsje halen of tijdens een potje voetbal met het gezin.

Stralende lifestyle fotoshoot

De ingrediënten voor een geslaagde lifestyle fotoshoot

Thuis of op locatie, afhankelijk van de leeftijden van de kinderen

Laagdrempelige foto's en niet geposeerd

Ook mogelijk op het strand of in een bos

Spontane en ontspannen shoot

Fotografie met natuurlijke belichting

Alles staat in het teken van jullie persoonlijke wensen

Lifestyle fotografie met familie

Hoe werkt een lifestyle fotoshoot?

Bij een Newbornshoot komt Lizette Fotografie vooral de mensen thuis vastleggen hoe de dag is. Niet alleen hoe de gezinssituatie is, maar ook een kat die komt aansnuffelen, echt een stukje fotograferen hoe de band is met de familie en wat er op zo’n dag gebeurt.

Bij een gezin is dat sneller op locatie, kan ook bij thuis, maar meer op locatie. Denk hierbij aan prachtige locaties zoals het strand of bos. In de zomer in Ouddorp kun je bijvoorbeeld je strandspullen en voetbal meenemen, doe gewoon wat je altijd doet en dat wordt gefotografeerd.

Heel soms een wat statigere foto maar het grootste deel is spontaan! Spontane momenten creëren doet ze met speciale moment, dmv ‘moment design’; door een spelletje te doen waardoor het spontane momententen oplevert.