Trouwen Landgoed Huis de Voorst – Sanne & Wesley

Bruiloft landgoed Huis De Voorst in Eefde.

Het trouwseizoen van 2019 startte voor mij met een knaller van een bruiloft! Op 10 mei 2019 ben ik samen met mijn second shooter Nanda naar Eefde afgereisd om de mooiste dag van Sanne en Wesley te fotograferen!

Boven in het Koetshuis fotografeerde ik de voorbereidingen van Sanne. Beneden stond Wesley haar op te wachten en legde Nanda alle laatste details vast. Het voordeel van twee fotografen! Zo missen we geen moment op jullie bruiloft! Na de voorbereidingen vond de first look plaats! En wat een moment.. Sanne en Wesley hadden hier zo naar uit gekeken! Na de First-Look reed het bruidspaar in de Rolls Royce van het landgoed af, zodat familie en vrienden zich konden verzamelen voor het landhuis waar de ceremonie zou gaan plaatsvinden.

Trouwlocatie Landgoed Huis De Voorst in Eefde

Wat een plaatje van een landhuis! Een geweldige oprijlaan, een geweldig landhuis, omringt door groen. We loved it! De ceremonie, het diner en het feest werden allemaal op deze locatie gehouden, wat natuurlijk wel zo makkelijk is. De ceremonie werd binnen gehouden in de sfeervolle trouwzaal. Het was een geweldige ceremonie! Wesley liep samen met zijn moeder naar het ‘altaar’ en Sanne werd door haar broer weg gegeven. Mooi om de reactie van moeder vast te leggen op de achtergrond! Ook hier was het weer erg fijn om met twee fotografen te zijn. Ik focuste mij op het bruidspaar, en mijn second shooter focuste zich ondertussen op de emoties van de gasten. Dit geeft weer een compleet beeld en zo kunnen wij het hele verhaal vertellen. Na de ceremonie werd de geweldige taart aangesneden en werd er geproost met champagne tijdens de ontspannen receptie.

Trouwreportage rondom Landgoed Huis de Voorst

Landgoed Huis de Voorst leent zich fantastisch voor de trouwfoto’s. Met het prachtige landhuis en een enorm stuk land, kon ik mijzelf helemaal uitleven tijdens de reportage!     

Voor het diner verplaatste het gezelschap zich boven in het landhuis. Ook hier was de ruimte sfeervol ingericht en helemaal passend bij het landhuis. Tussen de gangen door werd er gespeecht door de broer van de bruid, en een goede vriend van het bruidspaar. Het Dessert vond plaats in het souterrain van het landhuis. Daar maakte de kok Crêpe Suzette klaar voor de gasten. Daarna vertrokken de mannen naar de wijnkelder om te genieten van een goed glas whiskey en sigaren.

Trouwfeest

Het feest werd geopend door Sanne en Wesley zelf. Na een mooie openingsdans knalde het dak eraf en werd er nog tot in de kleine uurtjes gefeest. Tijdens het feest werd ook het bruidsboeket gegooid. Het bruidspaar verliet het feest met een erehaag van sterretjes, een geweldige afsluiter voor een prachtige dag.      

Trouwfotograaf Lizette Fotografie die jullie mooiste dag compleet maakt!

Deze bijzondere dag in jullie leven moet natuurlijk vastgelegd worden. Om jullie bruiloft zo perfect mogelijk te maken let ik op alle details en emoties en denk ik mee met de bruid en bruidegom. Vooraf nemen we de bruiloft samen door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we al jullie wensen kunnen doornemen.

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust een kijkje op www.lizettefotografie.nl

Liefs, Lizette

 

 

 

Fotografie: https://lizettefotografie.nl/trouwfotografie/

Locatie: https://www.huisdevoorst.nl/

 

Geplaatst in

Lees meer fotoreportage blogs

Laat een reactie achter