Newborn fotoshoot Brielle – Daphne

Hoera! Daphne is geboren! Ik mocht haar fotograferen tijdens een newborn fotoshoot in Brielle

Voor mij was deze fotoshoot heel bijzonder. De papa en mama van Daphne zijn namelijk vrienden van mij. En als je je vrienden ineens ziet veranderen in papa en mama, is dat wel heel speciaal, om even een kijkje te nemen in hun nieuwe leven! Daphne had even een wat moeilijkere start dan verwacht, en is nog even een tijdje in het ziekenhuis gebleven. ook toen hebben we haar daar opgezocht. We zagen ahar met sprongen vooruit gaan, en gelukkig mocht ze weer fijn naar huis. In haar eigen kamertje bij papa en mama in Brielle, wat fijn!

Daphne is echt een onwijs lief meisje. En mega sterk! Dat heeft ze maar weer bewezen, zo klein als dat ze is. Een pittige tante! Die komt er zeker wel later! En die wimpers… Ik denk dat papa vast een hek om het huis heen kan bouwen om de mannen te verjagen als ze straks 16 is!

Tijdens de newbornshoot in Brielle mocht ik haar fotograferen tijdens een verzorging momentje, zo leuk voor later om terug te zien! En wat een prachtig kamertje heeft zij, zo leuk om alle verschillende kinderkamers te mogen zien.

Lieve Martin en Sophie, wat is dit grote geluk in een klein pakje jullie zo onwijs gegunt. We genieten allemaal, en ze brengt echt een lichtpuntje in deze bizarre tijden.

Liefs, Lizette

 

Fotografie: https://lizettefotografie.nl/newborn-fotografie/

Behang: https://www.donebydeer.com/

 

 

Geplaatst in

Lees meer fotoreportage blogs

Laat een reactie achter