Cakesmash Fotoshoot Aiden 1 jaar – Gouda

Hieperdepiep Hoera! Aiden is 26 september 1 jaar geworden!  Tijd voor een Cakesmash fotoshoot om dit te vieren!

Voor deze gelegenheid mocht ik samen met zijn ouders en broer een feestje bouwen in het park van Gouda. Naast de cakesmash hebben we ook nog wat andere attributen gebruikt om er echt een feest van te maken. Zo werd er een echte loopauto-wedstrijd gehouden tussen de broers, gingen de jongen op avontuur in een luchtballon en werden er bellen geblazen. Als afsluiter werd er natuurlijk ook een heerlijke taart gegeten, en daar werd volop van genoten!

Aiden en zijn grote broer Thomas ken in inmiddels al een tijdje, want hun papa en mama kwamen bij mij voor het eerst toen zij in verwachting waren van grote broer Thomas.

Daarna volgde eerst de newbornshoot van Thomas, de cakesmash van Thomas, en vervolgens de tweede zwangerschapshoot, de Newbornshoot van Aiden en nu de Cakesmash voor zijn eerste verjaardag! Wat ontzettend leuk om met een gezin mee te mogen groeien. Intussen hebben we ook al verschillende familieshoots gedaan met de rest van de familie. Ik kan mij nu dus wel hun huisfotograaf noemen haha! En wat voel ik mij ontzettend vereerd dat ze mij inmiddels ‘Tante Lizet’ noemen! Het is elke keer weer een feestje bij hun.

Lieve Aiden,

Ik weet dat je een onwijs leuke verjaardag hebt gehad met je broer Thomas en je papa en mama,

Gefeliciteerd!

Liefs, Lizette

 

fotografie: www.lizettefotografie.nl 

Taart: www.zoetmetelma.nl 

Ballonnen: http://xenos.nl

Geplaatst in

Lees meer fotoreportage blogs

2 reacties

 1. Mark Snoeij op 28 september 2020 om 21:33

  Superleuke foto’s.
  Wat kan je anders verwachten van onze huisfotograaf 😘👌
  Op naar de volgende fotoshoot and keep on snapping.

  • Lizette Warnars op 28 september 2020 om 22:02

   Yeah! Super leuk om steeds weer met jullie mee te mogen groeien en jullie als gezin te mogen fotograferen. Ik kijk uit naar de familieshoot in het voorjaar!

Laat een reactie achter