Bruiloft Mirjan & Remco – Woerden

Mirjan & Remco zijn getrouwd! 17 september 2020 was het eindelijk zover! Lizette Fotografie fotografeerde deze bruiloft op de willemshoeve in Woerden als tweede fotograaf met Petra Bravenboer (www.fotografia.nl). Remco en Mirjan zouden eigenlijk in mei trouwen, maar vanwege alle maatregelen hebben zij besloten om in september te trouwen.

De ochtend startte Petra en ik in Schoonhoven, om daar de Getting Ready te fotograferen van bruid Mirjan. Haar moeder Zette nog heel handig even een bh bandje vast met naald en draad, en daarna was het zover! Tijd voor de First Look!

Remco had ’s ochtends de vrachtwagen al helemaal opgepoetst, en stond strak in pak te wachten om zijn Mirjan te kunnen zien. Ook zijn trouwgympen werden nog even opgepoetst, en zo was hij er helemaal klaar voor.

Na de First Look hebben we foto’s gemaakt op het strandje in Lekkerkerk, waar we vanaf daar ook een natuurgebied in liepen. Wat hadden we geluk met het weer, het was zelf lekker warm!

Na de reportage zijn we even gestopt op de begraafplaats om een boeket te leggen op het graf van Mirjans vader. Zo is hij er vandaag toch bij. Daarna zijn we vertrokken naar de Brugkerk in Lopik, voor de kerkdienst.

Na de kerkdienst was het tijd voor de feest locatie! De mooie boerderij De Willemshoeve in Woerden was een perfecte plek. Een fijn buiten terras, een toffe binnen schuur voor een feest, en buiten stond de BBQ al klaar voor het diner. Er volgde ook een aantal speeches van de moeders van het bruidspaar, die hadden flink uitgepakt met verschillende fotoslingers van het bruidspaar.

De sfeer was relaxt en vooral heel gezellig!

Dankjewel Remco en Mirjan dat ik hierbij mocht zijn als jullie tweede fotograaf!

Liefs, Lizette

 

 

Fotografie: lizettefotografie.nl

Locatie: dewillemshoeve.nl

Geplaatst in

Lees meer fotoreportage blogs

Laat een reactie achter