Marissa en Dimitri

Bruiloft Lickebaerdshoeve Maasland

25 augustus 2018 was de dag van Marissa en Dimitri! Wat een geweldig stel is dit. Ik heb zo enorm gelachen met die lieve stel! Van begin tot eind, in 1 woord, fantastisch!

Getting ready Bruidegom

’s Ochtends was ik al vroeg bij Dimitri om het aankleden vast te leggen. Dimitri was lekker relaxt, want zenuwen? Waarom? Hij en Marissa zijn al 20 jaar samen en ze hebben 2 kinderen. Dus nee, van zenuwen waren geen sprake. Fijn voor mij, dan kan ik gewoon lekker mijn ding doen, zonder de bruidegom eerst gerust te hoeven stellen.

Tijdens de getting ready van Dimitri waren zijn beste vriend en vader aanwezig. Dat werk voor mij altijd prettig, een klein en intiem gezelschap, zodat ik mij op de kleinste details kan focussen. Details zoals emoties en blikken onderling, manchetknopen, en.. Schoenen. Tijdens de detailfoto van de schoenen kwamen we erachter, dat beide schoenen op een hele andere manier geknoopt waren! Dus Dimitri’s best man boog zich (letterlijk) over de schoenen!

Getting Ready Bruid

Na het aankleden van de bruidegom, ben ik als een speer naar Marissa gereden, die samen met de kinderen bij haar ouders thuis ging omkleden. Ze waren al naar de kapster en visagist geweest terwijl ik bij de bruidegom was. we konden gelijk naar boven om de jurk aan te trekken. Het was zo leuk om te zien hoe betrokken iedereen gelijk was. Een zus van de bruid en de moeder van de bruid zorgden dat de twee meisjes klaar werden gemaakt, weer een ander boog zich over Marissa. De blikken van de twee meisjes toen ze hun mama in de prachtig poeder roze jurk zagen, was echt goud waard! Hun mama was een prinses geworden!

De First look

Buiten, onder het prieeltje in de tuin van haar ouders, hadden Dimitri en Marissa hun first look. Ik had Dimitri zo neergezet, zodat hij haar echt niet kon zien aan komen lopen. Marissa kwam aanlopen, maar ik had nog even met haar overlegd. Ze zou eerst nog even de spanning opbouwen, door te doen alsof er een pluisje op zijn pak zat, zodat hij wel voelde dat ze er was, maar hij mocht echt nog niet kijken!

En de zenuwen van Dimitri? Die hield het niet meer!! De foto’s spreken voor zich!


Reportage in De Watertuin Naaldwijk

Omdat het enorm begon te regenen toen we ons klaar maakten om naar de locatie te gaan, besloten we voor plan B te kiezen, de binnenlocatie. Omdat Marissa en Dimitri van groen houden, was de Watertuin in Naaldwijk de perfecte binnenlocatie voor hun reportage. Terwijl het buiten met bakken uit de hemel kwam, bevonden wij ons binnen in tropische sferen.

Ceremonie

Na de reportage vertrokken wij naar De Lickebaertshoeve in Maasland, waar de ceremonie, diner en feest plaatsvond. Een mooie boerderij uit 1778. Omdat het nog steeds een beetje regende buiten, vond de ceremonie ook binnen plaats. Dit mocht de pret niet drukken, want de Babs maakte de ceremonie onvergetelijk. Tijdens de ceremonie bleek ook weer, hoe gek dit stel op elkaar is. Met hun 2 meiden vormen zij echt een team. Zo bijzonder om bij aanwezig te mogen zijn! Marissa was nog een klein beetje zenuwachtig. Want na 20 jaar, was het dan eindelijk zover! Eindelijk trouwen met de man van haar leven. Ze wilde zo snel mogelijk ‘JA!’ zeggen, waardoor ze twee keer te vroeg was! Drie keer is scheepsrecht, en de derde ‘JA!’ was gelukkig geldig verklaard door de Babs.

Receptie

Tijdens de receptie is het tijd voor felicitaties en emoties! Van vreugde, maar vooral: Liefde!

De gasten op de bruiloft van Dimitri en Marissa waren allemaal zo begaan met dit mooie stel. Zo mooi om te zien en vooral om vast te leggen! Tranen van geluk, de ene omhelzing nog inniger dan de andere. Ik zeg altijd: Ik heb echt het mooiste beroep wat er is. Ik leef echt om deze dierbare herinneringen te mogen vereeuwigen!

De taart

Red velvet en cupcakes met macarons!!

Geen verdere uitleg nodig dacht ik zo haha! Kijk en geniet van deze heerlijke taartfoto’s!

Groepsfoto’s

Eindelijk was het even droog! Snel tussen de buien door naar buiten, om een paar groepsfoto’s te schieten in de tuin van De Lickebaertshoeve. Er waren 2 speciale ere-gasten, namelijk de twee honden van het bruidspaar. Deze moesten natuurlijk ook op de foto gezet worden! Daarna volgde er een geweldig champagneshot, die ik eindelijk van mijn persoonlijke bucket-list mag afstrepen!

First Dance

Na de groepsfoto’s werd het bruidspaar eerst nog flink verwend met een paar leuke cadeau’s, werd en gespeecht en volgde het diner. Daarna maakte het bruidspaar zich op voor de First dance! De fotobus ‘Say Cheese on Wheels’ was inmiddels gearriveerd en de gasten konden zich uitleven in de photobooth. Het feest barstte los en na het cadeau van vriendinnen voor Marissa, was het voor mij tijd om (helaas alweer) naar huis te gaan.

Lieve Marissa en Dimitri, ik hoop dat jullie ontzettend hebben genoten van jullie dag. Het was voor mij een waar feestje om erbij te mogen zijn! Ik heb met veel plezier jullie foto’s gemaakt en bewerkt. Ik wens jullie ontzettend veel liefde toe voor de komende jaren!

Liefs, Lizette

www.lizettefotografie.nl

Geplaatst in

Lees meer fotoreportage blogs

Laat een reactie achter